joi, 26 februarie 2009

Am făcut şi am dres

"Câteodată e mai bine să nu înfigem părţi din noi în noi pentru noi"

Am cumpărat o brichetă pe care vânzătoarea de la chioşc a prezentat-o drept "anti-vânt". Are o poză cu o femeie goală pe ea, da din aia penibilă de piticu porno e artă erotică. Mă bucur de ea şi o admir de fiecare dată când îmi aprind o ţigară.

Am fost la concert la Vonda Shepard. Acu o săptămână. A fost foarte fain, femeia aia chiar ştie să cânte. A fost un spectacol fain. L. ştia versurile cam la toate melodiile.

Am văzut trei filme foarte tari, bineînţeles după ce prietenii mei din juriul de la Oscar au confirmat că merită vizionate. Astfel, "Slumdog millionaire" e perfect. În "The Reader", Kate Winslet şi-o trage cu un tip de 15 ani, dar o face atât de bine încât o înţelegi, o admiri şi până la sfârşit vrei să o iei în braţe. "Vicky. Christina. Barcelona" trebuie văzut, dacă nu pentru profunzimea poveştii, măcar pentru că la un moment dat Penelope Cruz o sărută pe Scarlett Johansson.

Am participat la "AdRevolution" în prima zi când s-a vorbit despre Social Networks şi bloguri. A venit şi Tudor Chirilă să povestească despre blogu lui şi nu s-a putut abţine să nu îşi bage pula de câteva ori. (vai, ce am scris). Am vrut să merg şi la alte conferinţe da am avut şcoală sau mi-a fost lene.

Am citit ziare din alea de la metrou şi o carte foarte tare, care prezintă fragmente din jurnalele unor studenţi ce stau în cămin, ("Jurnal de cămin" se numeşte) şi am recitit "Maestrul şi Margareta". Magic.

Am râs azi la curs de m-am căcat pe mine. Dupaia m-am simţit ca un dobitoc. Mâine mă trezesc la 6. Dimineaţa. Las că vine w-endu şi dorm. Te pup de unde vrei tu.

4 comentarii:

 1. Pot sa ghicesc cu cine ai ras azi la curs de te`ai cacat pe tine???:P
  ...Sunt si yo curioasa ...te`a lasat in pace "EL"?Nu de alta,dar mariamadalinutza,personaj din "Poveste (dedicata cremei)",era lg mine cand a vb cu tine ;))

  RăspundețiȘtergere
 2. mai ales finalul de la slumdog e genial... in penibilul apocaliptic e genial.

  RăspundețiȘtergere
 3. :)...asa este viata...frumoasa cand ti-o faci sa fie asa:). Te sarut!

  RăspundețiȘtergere
 4. @oanik: deocamdata "el" nu ma mai agaseaza, vedem pe viitor :)

  RăspundețiȘtergere

Exprima-te!