marți, 10 martie 2009

Azi a plouat în Bucureşti

("Pentru că sunt absolut sigur că dacă îmi lipesc tâmpla de a ta, putem să visăm stereo"

Şi mie îmi e un pic frică de tine. Eşti prea mare pentru mine şi nu ştiu dacă o să te pot duce în spate. Dar eu sunt dispus să încerc. Vrei să te duc în spate? )

Îmi doream şi eu azi să mă introduc în relaţii publice participând la cursul de Introducere în Relaţii Publice. Îmbrăcat frumos, luat umbrela, ieşit din bloc. Ploua. Oa ce fain. Deschis umbrela, pornit spre metrou. Vânt. Umbrela, timid, rezistă. Înaintat 20 de metri. Vânt puternic. Umbrela cedează. Eh, cumpărată de la o tanti de la Universitate cu 14 lei. Previzibil. Închis ce a mai rămas din umbrelă, pornit mai departe. Lac. Da lac mare chiar la trecerea de pietoni. Sărit hotărât peste lac în faţa unei maşini. Ascultat replică: "Vrei să te vadă mă-ta pe cruce?" Trecut mai departe. Apa început să se prelingă pe faţă. Părul ud. Oprit, scos bani de la bancomat. Văd gura de metrou. Şoferu care tocmai a trecut prin băltoaca din faţa mea şi m-a stropit cu noroi nu cred că m-a văzut pe mine. Băgat ce am io mai sfânt şi întors acasă. Ziua ta cum a fost?

2 comentarii:

  1. Eu am ajuns la PR. Ne-a povestit despre P.T. Barbu si Ivy Lee si am notat destul de mult, cu toate ca probabil daca as fi dat un google search cand as fi ajuns acasa, as fi obtinut acelasi rezultat. Nu cred ca ai pierdut mare lucru. Si m-a plouat rau pana acolo. Si de acolo pana in centru. Si din centru pana acasa. A fost o zi urata. Nu stiu daca s-a meritat sa ies din casa. Si n-am avut umbrela. Data viitoare cred ca poti renunta la ea. Rezultatul e acelasi. Azi e soare:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imaginea cu visatorul stereo ar putea sa fie motto la un roman de dragoste...ce zici? Daca chiar vrei...de ce nu pui mana pe telefon? O simpla afirmatie ar fi indeajuns. Mingia este la tine in teren...acum tu decizi daca intri in joc...sau daca o iei si te duci intr-un colt plangandu-te si asteptand pe cineva sa vina sa te ia:)...cred ca lipseste o virgula pe aici:)).
    Vad ca deja ai un comment cu o zi normala...iti mai dau si eu unul :
    De dimineata de la 8 am cautat drumul cotidian spre excelenta in ceea ce fac....nimic nou...nimic vechi; La 6 am ajuns acasa...numai sa constat ca imi este somn:))...si m-am culcat:))...Imi lipseste energia...si stiu cine o are:)

    RăspundețiȘtergere

Exprima-te!