luni, 9 martie 2009

Post despre căcat şi Naomi

"Oamenii se împart în două categorii: cei care se cacă uşor şi cei care se cacă greu."

Hai să mă plâng un pic şi să îţi zic. Am stat în casă aproape tot weekendu. N-am făcut nimic inteligent, nimic frumos, nimic deosebit. Am stat în pat şi m-am gândit. La lună şi la stele, la vremea de afară, la felul în care s-a ajuns să privesc lucrurile şi la felul în care oamenii nu se prea schimbă. Dacă eşti muist la început, muist rămâi toată viaţa. N-ai cum domnule să schimbi omu. Dacă el vrea să îţi zâmbească frumos şi dupaia să se cace pe tine asta o să facă. Întrebarea care se ridică este dacă tu îl laşi sau nu să se cace pe tine. Na că io l-am lăsat. Acuma nu vreau să devin prea vulgar şi să îţi spun că a avut şi diaree, dar ăsta este adevărul. Muişti domnule, numa muişti!

Dar să trecem la chestii mai inteligente. De exemplu Naomi. Acu câteva seri am pornit TVu pe la unu, aşa să mă ajute un pic să adorm. Naomi era pe 3 canale. Nu mai ştiu exact care. Toată lumea ştie că a fost bătut(ă), tuns(ă), băgat(ă) într-un tomberon. Neinteresant. Faza care mi s-a părut cea mai amuzantă şi în acelaşi timp tragică a fost răspunsul la întrebarea: "Ţi-au dat şi la faţă?" "Nu, la faţă nu mi-au dat, Dumnezeu să le dea sănătate" Deci, concluzie, mulţumesc că m-aţi golit şi de ultima urmă de respect de sine şi că nu mi-aţi dat la faţă. Măh, fiinţa asta pe lângă faptul că e frumoasă e şi deşteaptă. Ceva extraordinar domnule, mai rar. O adevărată valoare.

Am citit o fază tare pe un blog, nu mai ştiu pe care, dar o să o transcriu aici: "Trăim în România şi asta îi ocupă lui Mircea Badea tot timpul" Goodbye!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Exprima-te!