miercuri, 2 decembrie 2009

Dincolo

Dincolo de toate dialogurile pe care le purtăm de dragul comunicării, de toate înjurăturile pe care le spunem degeaba, existăm noi, dispuşi să ne dezbrăcăm în mijlocul străzii şi să ne arătăm unul altuia cum vrem.

Dincolo de hainele pe care dăm atât de mulţi bani, e doar carne şi piele, de cele mai multe ori urâtă. Dacă am fi sinceri de la început până la sfârşit, ne-am spune iubirea privindu-ne în ochi, urâţi, mici, cu mult păr şi am fi fericiţi. Nu ne-ar mai trebui artificii şi chiloţi coloraţi sau etichete care să ne demonstreze că ne interesează. M-ai accepta aşa cum sunt astăzi şi ţi-aş spune că te vreau şi mâine.

(Dincolo de draperiile portocalii e toată lumea mea care porneşte însă din patul de pe colţ. Prima oară dormi în pat şi după o vreme tragem împreună draperiile.)

N-am înţeles niciodată de ce oamenii râmân acolo unde îi doare cel mai tare. Prea puţini aleg să plece, dar cei mai mulţi stau. Stau şi plâng, regretă şi gândesc prea mult. Când o să dai în mine şi o să ma doară, îţi promit că plec, fără să mă mai uit la tine sau la pielea ta urâtă. Nu o să îmi mai vezi ochii, nu o să îmi mai atingi nasul şi nu o să îmi mai muşti piciorul.

Nu, n-am ajuns acolo. Dincolo mă poţi găsi, în camera de lângă, în baie.

5 comentarii:

 1. Pentru ca oamenii sunt prosti. De-aia stau unde ii doare mai tare.

  RăspundețiȘtergere
 2. maximum, ne omori cu toate aceste mesaje erotice. ori ne vrei ori nu. ne spui clar candva? doamne nu ne mai fute mintea

  RăspundețiȘtergere
 3. In ultimul timp am tot plecat. Sincer, nici asta nu prea ajuta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Amagire
  Ma-nec in cuvinte ce astampara jalea,
  Iubesc infinitul ce pare aproape,
  Alunec pe panta ce-mi tulbura calea,
  Traiesc din sperante si visuri desarte...


  Ma amagesc c-un "Te iubesc" fugar..
  Surad firav si-alerg spre banal,
  Ma multumesc c-un singur ras strengar
  Nu stiu ca e tarziu si cat e de ilar...

  RăspundețiȘtergere
 5. Raman cu speranta ca se va schimba ceva si cu teama de ''rau e cu rau,dar mai rau e fara rau''.

  RăspundețiȘtergere

Exprima-te!