vineri, 26 martie 2010

Cine?

M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două. M-ai rupt în două.

(Şi acum cine mă mai face la loc?)

9 comentarii:

 1. bine ca te-a rupt in doua si ca nu te-a spart in mii de cioburi... Se lipeste usor, iar daca nu te lipeste cineva, te lipesti singur.

  RăspundețiȘtergere
 2. da, dar chiar și „două” pot fi un puzzle câteodată.

  RăspundețiȘtergere
 3. asta ineamna ca traiesti, ca simti, ca iti pasa! e de bine :D

  RăspundețiȘtergere
 4. te vei lipii la loc prin timp si cuvinte... iar ele te vor lipii la randul lor prin fapte si vorbe

  RăspundețiȘtergere
 5. te-as rupe in 2 de o mie de ori...in delir,doar sa fiu eu cea care vrei sa te faca la loc...

  RăspundețiȘtergere
 6. daaaaa, de vei lipii la loc, cu soare si mare te vei lipii cu lut si pamant, te vei lipii asa cum cerul se lipiieste de pamant la linia orizontului, yin-ul si yang-ul tau se vor lipii, se vor contopii, si vei fii din nou intreg. :) :P

  RăspundețiȘtergere
 7. Cunosc sentimentul.Ne ramane sa...asteptam?Desi timpul nu face mare lucru..doar..trece.
  Cheer up!

  RăspundețiȘtergere
 8. A fost un exercitiu de psihoterapie excelent sa scrii de atatea ori ce te doare!Felicitari!Vei reusi sa redevi o singura bucata dar nu stiu daca iti va mai placea!

  RăspundețiȘtergere

Exprima-te!